Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с електрониката :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с електрониката :(

Колеги моля помагаите, преди няколко дена окъсих 2 жички на сензора за дъжд и оттогава нямам климатроник, задни ел стъкла подгрев на седалките и осветление над сенниците. Проверих всички бушони, но не е от тях и реших да се допитам дали някои не е имал същия проблем. Благодаря ви предварително
    Alfa Romeo 166 2.4jtd 140hp 2001

Провери пак предпазителите и този път по обстойно.Може да е прекъснал предпазител без да се е стопила напълно вложката.Погледни ги колега по внимателно и се моли да е от там проблема.

Comment

Провери ли бушоните отпред при двигателя?
      FIAT Punto 1,9 JTD
      EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
      sigpic

Comment

проверил съм всички бушони не е от тях. Някаде другаде е проблема ама и аз немога да открия каде точно Под ICS-а намерих някакъв модул, но тои маи е само за предните стъкла за осветлението в купето и за централното. Явно това което търся трябва да е нещо голямо щом управлява толкова много работи (климатроник, сензор за дъжд, подгрев на седалките, задни ел стъкла, плафоните над сенниците)
        Last edited by Alfa166; d.m.y г., 10:07.
        Alfa Romeo 166 2.4jtd 140hp 2001

Comment

Провери си бушон Ф9 на таблото под волана/на лявата колона с бушони-третия отгоре надолу/,той е за тези неща които си изброил,а и самия факт,че казваш че всички те не работят,значи според мен проблема е в бушонаАко не е в него провери дали въобще идва захранване до него.
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Преди време имах подобен генерален проблем с ГТВ-то. Работата беше отишла към проверка на пистите на бушоните отпред в краката. Оказа се, че отзад (мисля че и при 166-та е така) има нещо като мастър бушони. Големи баници. Нямах АБС, фарове, стъкла и подобни. Съвсем случайно се сетих да проверя и тях. така, че погледни за тези мастър бушони. Извинявам се за израза "мастър" ма друго не ми дойде....освен главни бушони ако можем така да ги наречем.
            "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
            sigpic

Comment

Working...
            X